1 Begin 2 Voorbeeldweergave

Formulier detailpagina ziekenhuis

Via deze weg kunt u extra informatie aanleveren over uw ziekenhuis(locatie) ten behoeve van de Monitor Borstkankerzorg detailpagina. Dit is niet verplicht, maar het maakt de detailpagina van uw ziekenhuis(locatie) wel aantrekkelijker voor (potientiële) patiënten. Desgewenst kan er een logo en één of twee foto's worden toegevoegd om de detailpagina van uw ziekenhuis nog persoonlijker te maken.

Informatie ziekenhuis
Wilt u dat wij de informatie die u in dit formulier aanlevert, bij meerde locaties weergeven? Vul dan hieronder de namen van de locaties in. Wilt u voor verschillende locaties, andere informatie? Vul dan een nieuw formulier in voor de andere locatie.
Indien de mammapoli niet over een specifiek e-mailadres beschikt, dan graag het e-mailadres waar mensen met borstkanker terecht kunnen bij vragen.
Toelichtingen

Toelichtingen van uw ziekenhuis op de detailpagina

Onderstaande velden zijn optioneel. U kunt desgewenst één of meerdere velden overslaan. Bij onderstaande toelichtingen is het belangrijk dat (potentiële) patiënten de tekst kunnen begrijpen, dus zonder kennis van onder andere de (NBCA) indicatoren.

Toelichting van criteria van het roze lintje mbt uw ziekenhuis. Houd bij deze toelichting er rekening meer dat deze tekst bedoeld is voor (potentiële) patiënten. Zij zullen niet bekend zijn met bijvoorbeeld de NBCA. Er is ruimte voor ongeveer een kwart A-4 aan tekst.
De visie van uw ziekenhuis ten aanzien van borstkankerzorg. Er is ruimte voor ongeveer een kwart A-4 aan tekst.
Het onderscheidend vermogen van uw ziekenhuis ten aanzien van andere ziekenhuizen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke faciliteiten / specifiek aanbod doelgroepen of andere kenmerken waarin uw ziekenhuislocatie zich positief onderscheidt. Er is ruimte voor ongeveer een kwart A-4 aan tekst
Samenwerkingsverbanden / doorverwijsbeleid van uw ziekenhuis. Er is ruimte voor ongeveer een kwart A-4 aan tekst
Bestanden toevoegen
Voeg hier een afbeelding of foto toe van uw ziekenhuis locatie of team.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg png.
Voeg hier een extra afbeelding of foto toe van uw ziekenhuis locatie of team.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg png.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.